emmasjolund

Alla inlägg under april 2014

Av emma s - 16 april 2014 12:15

Hejsan! ?
Idag vaknade jag halv elva, så trött och så förkyld! Skulle träffa Jenny i Gbg men det blev inte av då jag inte har några pengar o hittar inte mitt busskort... Är ändå så super förkyld så det är hemskt, vägrar gå bort.. Har snutit mig hur mycket som helst nu på morgonen men nej, det hjälper knappt, det svider bara?

Hur mår ni idag då? Som sagt är jag förkyld så jag är inte på topp riktigt. Jag längtar efter att få rida min älskling! När jag red honom förra gången så red vi ut, på vägen hem så travade vi mest men i backarna så började han galoppera p pappa som var bakom mig var ju långt bak, så jag vände om till han så vi kunde gå tillsammans. Men det var verkligen underbart och hoppas att det blir så toppenväder nästa gång med så vi kan ta en lång uteritt... Myys! ?
Mer uppdatering kommer om dagen, tänkte också göra om designen då den är så tråkig nu.... Men jaja, ha en toppen dag! ??

Xoxo Emma

Jag och Top Gun ?

Av emma s - 15 april 2014 20:10

Hejsan alla! ?
Som ni ser har det varit väldigt dålig uppdatering.. Men har inte haft tid, men nu ska jag försöka göra minst ett inlägg om dagen.
Idag har varit ek ganska chill dag, dega mest hemma men sedan drog jag mamma o min bror till Frozen Yoghurt bar i Gbg ? härligt väder de va ute idag asså! Nu sitter jag i soffan o kollar på Simpsons. Har haft en hosta som har satt i ca 2 veckor som vägrar gå bort.. Satans ****** ?
Men så är det. På lördag ska jag rida igen, tänkte köra markarbete mest och ridvägar, öva på sits och galoppombyten m.m Hoppas jag träffar Kim ?

Men ja, ska försöka lägga upp lite fler bilder och videos när jag rider så ni får ha de så bra än så länge!??

Xoxo EMMA

Vem är jag?

Ja, jag heter Emma. Jag rider på en ridskola, och är medryttare på en häst som heter Jigger på ett annat stall. 

På fritiden spelar jag också fotboll, eller är med vänner. 

Hoppas du fått veta lite smått och gott om mig!

Länka gärna din blogg i någon kommentar så kanske jag nämner dig!
xoxo Emma

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Vem är jag?


Ovido - Quiz & Flashcards